Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Over de kennisbank arbeid

Wat is de kennisbank arbeid?
Wat komt er allemaal bij kijken om een goed personeelsbeleid te voeren? Hoe komt u aan goede medewerkers? Hoe behoudt u ze voor uw bedrijf? En hoe kunt u afscheid nemen van het personeel dat niet (meer) aan uw bedrijfsdoelstellingen voldoet?
 
LTO Noord en het Kenniscentrum Arbeid van de Hanzehogeschool Groningen hebben de handen ineen geslagen en de kennisbank arbeid ontwikkeld. In de kennisbank arbeid kunt u snel en eenvoudig informatie vinden die uw vragen over de inzet van personeel en arbeid helpen beantwoorden. De ontwikkeling van de kennisbank arbeid is mede mogelijk gemaakt dankzij financiering vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt.
 
Hoe werkt de kennisbank arbeid?
De inhoudsopgave van de kennisbank arbeid vindt u aan de linkerkant. Hier kunt u kiezen over welk onderwerp u meer informatie wilt hebben. De kennisbank bevat veel linken naar externe pagina's. Ook zijn er interne linken waarmee u door de kennisbank arbeid wordt geleid. Onderaan iedere tekst staan twee knoppen, 'terug' en 'hierna'. Met de knop 'terug' navigeert u naar het laatste hoofdstuk dat u heeft bezocht. Met de knop 'hierna' navigeert u naar het volgende hoofdstuk in de kennisbank.
 
U kunt de kennisbank arbeid zien als een encyclopedie met informatie over werkgeverschap in de land- en tuinbouw. Het is geen nieuwssite, maar uiteraard is de kennisbank altijd actueel en aangesloten op de huidige wet- en regelgeving.
 
Wie is er betrokken bij de kennisbank arbeid?
De betrokken partijen bij de kennisbank arbeid zijn:
- LTO Nederland (Land- en tuinbouworganisatie Nederland)
- LTO Noord (Land- en tuinbouworganisatie Noord)
- LLTB (Limburgse land- en tuinbouwbond)
- ZLTO (Zuidelijke land- en tuinbouworganisatie)
- LTO Glaskracht Nederland
- Plantum NL
- KAVB (Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur)
- Anthos (Koninklijke handelsbond voor boomkwekerij- en bolproducten)
- NFO (Nederlandse Fruittelers Organisatie)
- NOP (Nederlandse Organisatie van Pluimveehouders)

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!