Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Kennisdag "Naar meer natuurlijke geboorten. En nu de praktijk?"

Hoe kunt u de omslag maken naar meer natuurlijke geboorten? Die vraag staat centraal tijdens de kennisdag  “Naar meer natuurlijke geboorten. En nu de praktijk?” op zaterdag 31 oktober 2015. Het  Belgisch Witblauw Stamboek, het Stamboek Verbeterd Roodbont,  LTO Nederland en de projectpartners van “Bewust Natuurlijk Luxe” nodigen u van harte uit voor deze kennisdag, om nieuwe kennis op te doen, praktijkervaringen te delen en uw vragen te stellen.
 
Verschillende experts nemen u mee in de keuzemomenten die u tegenkomt tijdens de fokkerij en het geboorteproces. Ook komen tijdens de kennisdag veehouders aan het woord die vertellen over de manier waarop zij met managementmaatregelen meer natuurlijke geboorten bij hun veestapel realiseren.

Het volledige programma vindt u binnenkort op deze website, maar u kunt zich wel alvast aanmelden.
 
Locatie
Faculteit Diergeneeskunde
Collegezaal ‘Paard’
Yalelaan 114, 3584 CL Utrecht
 
Aanmelden
Belgisch Witblauw- en Verbeterd Roodbont-houders, dierenartsen, adviseurs en studenten zijn van harte welkom op de kennisdag op 31 oktober 2015. Meld u voor 26 oktober 2015 aan via dit aanmeldformulier of via 088 88 66 77. Vanwege de organisatie en lunch kunt u alleen deelnemen na aanmelding.  

Deze kennisdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Utrecht.